Moderator: Redaktörer
-Palle- skrev:Bakerman har kanske Sveriges vackraste delningfilter, lyckas du få dina ens i närheten av lika snygga så skulle jag vara nöjd!
-Palle- skrev:Bakerman har kanske Sveriges vackraste delningfilter, lyckas du få dina ens i närheten av lika snygga så skulle jag vara nöjd!
Knuttebaloa skrev:Ok, låter som att den största utmaningen ligger i delningsfiltret. Någon som har en bild så jag kan få lite större förståelse för vad det innebär?
Själva lådan då, kommer den i delar eller ihopsatt?
paa skrev:Är det inte några dubbla väggar och dämplim och sådant i i14?
Knuttebaloa skrev:Jag har nu sett några enkla monteringsbilder och blivit något klokare. Förstår dock inte riktigt konstruktionen av baffeln (fronten). Är den dubbelt så tjock runt basen som runt diskanten? Och är den övre delen av baffeln urfräst ur ett helt stycke isf eller är det två skivor (en kortare och en längre) som är ihoplimmade för att ge olika tjocklek vid bas- och diskantelement?
Finns det några stag eller avdelningar inne i i14?
|
|
|||
||
||
AndreasArvidsson skrev:En duktig snickare fixar det utan problem.
RogerGustavsson skrev:AndreasArvidsson skrev:En duktig snickare fixar det utan problem.
Jo, men det blir antagligen inte billigare än att köpa de färdiga lådorna från IÖ.
AndreasArvidsson skrev:Knuttebaloa skrev:Jag har nu sett några enkla monteringsbilder och blivit något klokare. Förstår dock inte riktigt konstruktionen av baffeln (fronten). Är den dubbelt så tjock runt basen som runt diskanten? Och är den övre delen av baffeln urfräst ur ett helt stycke isf eller är det två skivor (en kortare och en längre) som är ihoplimmade för att ge olika tjocklek vid bas- och diskantelement?
Finns det några stag eller avdelningar inne i i14?
Basbaffeln har dubbel tjocklek, ja. Om jag inte minns fel så sitter diskantbaffeln monterad så den överlappar basbaffeln en liten bit. Det är dvs inte en skiva som går hela vägen.
Typ så här:
- Kod: Markera allt
|
|
|||
||
||
Inga stag eller avdelningar.
Jag har dock inte ritningen till handa nu så ta detta med en liten nypa salt. För mer detaljer så får du kontakta Ingvar.
Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 8 gäster